Vragen? Bel 06-55141020 of mail info@nutrixgroup.nl

Bemiddeling

Persoonlijke persoonsbemiddeling voor zowel partners als kandidaten.

Kwaliteit gegarandeerd

Nutrix Group is een ervaren bemiddelingsorganisatie die gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige personeelsdiensten in de zorgsector. Wij bieden onze opdrachtgevers gekwalificeerde en ervaren professionals in de Gehandicaptenzorg, Jeugdzorg en asielopvang. Onze opdrachtgevers hebben de mogelijkheid om te kiezen voor tijdelijke oplossingen, zoals ADHOC diensten, voor een detachering of voor een vaste plaatsing via onze werving en selectie dienstverlening. Bij Nutrix Group staan kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht voorop en we streven er voortdurend naar om onze dienstverlening te verbeteren om aan de veranderende behoeften van onze opdrachtgevers te voldoen.

Wat kunt u van onze kandidaten verwachten?

Selectie

Al onze kandidaten die wij voordragen zijn door een zeer selectieve procedure heen gekomen en voldoen aan de eisen van de desbetreffende opdrachtgever.

Opleiding

Al onze professionals beschikken over zowel de juiste diploma’s als eventuele aanvullende cursussen (Mits wij zij-instromers werven).

Referenties

Al onze kandidaten hebben referenten opgegeven van voorgaande werkgevers.

Ervaring

Al onze professionals beschikken over minimaal 2 jaar relevante werkervaring.

Teamwork

Al onze professionals kunnen meegenomen en/of voorbereid worden op verantwoordelijke taken binnen het team als bijv. rapporteren.

VOG

Al onze professionals beschikken over een verklaring omtrent gedrag.